Ontspannen in stressvolle situaties en

      opladen tijdens het werk

  • Kom je 's avonds regelmatig uitgeblust thuis?
  • Zie je vaak op tegen lastige klussen op je werk en merk je dat je daarin moeilijk kunt ontspannen?
  • Worstel je met de vele taken op je werk en lijkt het alsof je nooit genoeg tijd hebt?
  • Wil je meer balans in je werk en privéleven?

 

Wil je gewoon met meer plezier werken? Gelukkig is het echt mogelijk om te ontspannen in stressvolle situaties tijdens je dagelijkse activiteiten. Sterker nog, je dagelijkse activiteiten kunnen je handvat worden om te leren stress de baas te worden.

 

De programma's van MindingWork helpen je daarbij. Zodat je op je werk minder spanning ervaart en 's avonds volop energie hebt om leuke dingen te doen.

 

Wil je weten hoe jij ontspannen kunt werken onder alle omstandigheden?

Vraag hier een gratis orienterend gesprek aan. Voor teams is het ook mogelijk hier een  gratis interactieve presentatie van 30 minuten aan te vragen.

 

Leider over je eigen leven worden!

Schrijf je hier in voor de online-training Stress de Baas!

 

Nieuw: interactieve lezingen.
 

 Lees voor wie we werken.

Copyright MindingWork, 2013


In mijn werk als communicatie trainer en adviseur had ik regelmatig last van stress. Ik was veel onderweg voor gesprekken met klanten. Dat kostte me bakken met energie. ’s Avonds kwam ik vaak uitgeput thuis. Of ik was juist hyperactief, waardoor ik niet kon slapen.

 

In de training van MindingWork leerde ik hoe ik energie kon krijgen van mijn werk. Bijvoorbeeld in zakelijke gesprekken stelde me meer open voor de sfeer, voor de ander. Ik was niet meer zo hard aan het werk, kon me meer ontspannen.

 

Het grappige is dat ik daar geen slechtere adviseur door werd. Integendeel, gesprekken liepen soepeler en de sfeer werd beter. In mijn werk hangt succes vaak af van de band die je ontwikkelt met je klanten en dat ging me steeds makkelijker af. Ik had veel meer energie en meer zelfvertrouwen


Catelijne van Oss - communicatietrainer/adviseur en oprichter van Common ground